Airpods pro case kopen

Waar kun je AirPods pro case kopen dan nog meer voor gebruiken? Genoeg! Om je op weg te helpen, laten we vier van onze favoriete manieren om AirPods te gebruiken zien.

Airpods kwaliteit

Microsoft’s Windows Phone laat op een geweldige manier handsfree technologieën zien. Een van mijn favoriete toepassingen van de Microsoft Gezondheid-app in Windows Phone 8 is het gebruik van AirPods als muziekspeler en schermvergrendeling met een enkel gebaar. De Health-app maakt gebruik van andere HealthKit-apps om je lichaamsbeweging, slaapkwaliteit en dagelijkse activiteit in te schakelen en bij te houden. Het houdt aankomende slaappatronen bij, “slaapuitdagingen” die je kunnen helpen om de hele nacht alert te blijven en een fitnesscentrum waar je muziek kunt downloaden, kunt trainen en je workout kunt bijhouden voor later.

Je kunt ook genieten van op het horloge gebaseerde muziekbediening terwijl AirPods worden opgeladen of zelfs realtime muziek rechtstreeks op je Windows Phone streamen in een Bluetooth-stereospeler-app. Voor telefoongesprekken met de gesynchroniseerde VoIP-app van de Gezondheid-app kun je praten terwijl de AirPods aan het opladen zijn, waarbij de batterij te veel wordt belast. De app biedt ook apps voor beginners tot gevorderden om je unieke gezondheidsgegevens te organiseren.

Als je liever muziek downloadt naar je telefoon, gaat je iPhone batterij ook gezonder mee. En als je liever je dagindeling op je Windows Phone bekijkt, kan dat met een AirPods-compatibele Bluetooth-headset.

Thuis beluisteren

Thuis zijn zou nog beter zijn als ik alles wat ik beluister gemakkelijk op mijn AirPods zou kunnen afspelen. Ze ondersteunen AirPlay over Bluetooth, wat betekent dat je muziek kunt bedienen vanaf je telefoon, tv of streamingdiensten zoals Spotify, Pandora of OTT-muziekdiensten zoals Google Play of YouTube. Je kunt audio afspelen via de AirPods en meldingen naar je telefoon sturen van Spotify-afspeellijsten via je AirPods. Als je onderweg bent, hoef je alleen maar je telefoon aan te zetten en de AirPods te koppelen, en je kunt aan de slag.

Bluetooth-audio is een ander voordeel van de AirPods. Wanneer je de hoofdtelefoon koppelt met je iPhone, krijg je je Bluetooth-apparaat en iPhone te zien in een venster op het scherm. Je kunt de snelheid beginnen te gebruiken, wie het heeft gemaakt, melden hoe laat het is, toegang krijgen tot de Bluetooth-beheerinstellingen van de AirPods en meer vanuit het IOS Control Center. Samen met alle kwaliteit van de audio en gesprekken, zult u ook genieten van Bluetooth-compatibiliteit. Andere fabrikanten zetten de standaard met eersteklas Bluetooth-headsets zoals de Kyokushin Black SMS Quickkey voor meer tactiele instellingen.

AirPods als vlaggenschip

In de tech-wereld is het spannend als iedereen iets lanceert en de media zit er bovenop. Met een debuut van de AirPods voor Windows Phone is het tijd voor Microsoft om zich uit te verkopen aan Apple. Door het meest spraakmakende product te verkopen in een ruimte die een gevestigd apparaat heeft met een grote install base, komen er meteen nieuwe functies op de markt. De AirPods brengen achter de schermen beschikbaarheid en onmiddellijke koppeling met iOS via Bluetooth. Het voegt Bluetooth audio en bellen functionaliteit toe aan Windows Phone. De hevige concurrentie om de schijnwerpers zal zeker kwaliteit, vroege iteraties van functies opdrijven, vooral als je een early adopter bent met wachttijd en hongerig bent naar de volgende grote vooruitgang.